Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

viata la casa

Plecand de la o nevoie fundamentala a fiecaruia dintre noi, cea de delimitare a spatiului, ne putem da seama usor ca a avea un spatiu personal este unul dintre lucrurile la care ravnim inca din tinerete.

Datorita faptului ca suntem dependenti de socializare, dorinta de a ne intemeia o familie si de a avea propria casa nu isi pierde puterea pana cand acest lucru nu este realizat. In acest sens, iata principalele avantaje de a locui o casa ci nu la un apartament la bloc.

Viata la casa – avantajele de a locui la casa

Daca sunteti adeptul intimitatii si o fire practica de fel, atunci poate merita sa luati in considerare mutarea la casa. Suntem tentati deseori sa asociem statul la casa cu locuitul la tara, insa in ziua de astazi putem avea tot confortul de la apartament si intr-un imobil independent, de tip casa.

viata la casa

Asadar, aflati in continuare principalele parti bune ale locuitului la casa.

#1 Mai mult spatiu personal

Unul dintre factorii decisivi in alegerea unei case in detrimentul unui apartament este reprezentat de spatiul mai generos pe care il ofera o casa. Pe langa interiorul mai mare fata de un apartament, o casa ofera si o curte, un garaj, poate chiar unele spatii de depozitare sau o livada. Tot legat de spatiu, o casa poate fi preferata mai ales de catre familiile numeroase.

#2 Amenajari si reamenajari facilitate

La bloc, modificarile aduse unui apartament trebuie aprobate si de multe ori acest lucru incurca planurile proprietarilor de apartamente. In schimb, la casa, posibilitatile de a construi, amenaja, reamenaja si modifica cresc considerabil.
Partea frumoasa este ca nu trebuie sa faceti totul la achizitie sau inainte sa va mutati in noua acasa deoarece adaugarea anumitor spatii adiacente, a unui etaj sau mansardarea, pot fi facute in timp. Totodata limitarea in ceea ce priveste regulile impuse de un alt administrator dispare cu desavarsire.

#3 Gradinarit

Activitatile de gradinarit sunt relaxante si transforma timpul petrecut cu ustensilele de gradinarit in mana intr-unul folositor pentru propria persoana sau pentru familie. Orice se invata si nu este niciodata prea tarziu sa invatam lucruri noi. Asadar, o curte care sa permita cresterea unor flori, legume si zarzavat creeaza un mod placut de petrecere a timpului, indiferent de varsta.

#4 Cresterea animalelor

V-ati dorit intotdeauna un catel sau o pisica acasa, insa v-ati gandit ca il chinuiti in apartament? Cu ajutorul unei case, acest motiv de a va priva de dragostea unui animalut va disparea. Pe langa animalele de companie, o curte va ofera spatiul suficient de a creste pasari.

#5 Spatiu pentru copii

Ce poate fi mai frumos decat siguranta unui spatiu dedicat celor mici, direct acasa? Curtea se poate amenaja cu diferite obiecte de joaca pentru copii, de exemplu tobogan, leagan sau chiar piscina, pentru lunile de vara. Copiii isi pot consuma energia direct acasa, impreuna cu prietenii sau vecinii fara sa fie necesar sa mergi in parc de fiecare data.

viata la casa

#6 Utilizare energie alternativa

Variantele de a beneficia de „furnizori naturali” de energie electrica si nu numai sunt numeroase. La inceput este necesara o cheltuiala mai mare pentru investitia propriu-zisa in utilajele ce iti pot asigura energie sau apa, dar in timp se va vedea ca a fost o investitie inteligenta. Posibilitatile de a va instala producatorul de energie potrivit zonei in care este amplasata casa nu mai sunt astazi o problema.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele principale de a locui la casa. Lista poate continua si in functie de stilul de viata al fiecaruia. Important este ca alegerea de a locui la casa sa fie in ton cu ceea ce va doriti.

Noi va stam la dispozitie cu servicii de proiectare constructii case rezidentiale si consultanta de calitate in scopul gasirii celei mai bune variante pentru dumneavoastra si familie.