Structuri de rezistenta beton armat

Structurii de rezistenta metalica

Structuri de rezistenta din lemn

Structuri din zidarie portanta

Orice constructie se bazeaza pe o structura de rezistenta pentru a asigura stabilitatea acesteia. O structura ofera cladirii rezistenta asupra greutatii proprii, inclusiv a incarcaturilor sale exterioare si interioare. Cu alte cuvinte, o structura de rezistenta intermediaza legatura dintre fundatia unei constructii si incarcatura acesteia.

Structurile de rezistenta pot fi realizate din diverse materiale, precum: metal, beton armat, lemn sau zidarie portanta. La IPA Proiect-Arges, oferim servicii de proiectare si implementare structuri de rezistenta pentru orice tip de constructii civile si industriale.

Echipa noastra va parcurge cu seriozitate si dedicare fiecare etapa din executia unei structuri de rezistenta, de la proiectarea acesteia si pana la realizarea completa a acesteia, in colaborare cu echipa de constructori.

Oferim servicii de proiectare si implementare structuri de rezistenta din beton armat, din lemn, metalice si din zidarie portanta. Aflati mai multe despre fiecare tip de structura in cele ce urmeaza!

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA