Dirigentie de santier

Indiferent de tipul constructiilor pe care le desfasurati si de complexitatea lor, acestea trebuie supravegheate de catre un dirigente de santier, conform Legii 177/2015. De la locuinte sau imobile in mediul rural sau urban si pana la constructii industriale in spatiul extravilan, este necesara prezenta unui diriginte de santier pentru a asigura buna desfasurare a lucrarilor.
Dirigintele de santier este acea persoana care are rolul de a realiza verificari periodice pe santier. El se va asigura de respectarea prevederilor lucrarii conform proiectului tehnic realizat de arhitect si caietului de sarcini.

Activitatea de supraveghere a unui diriginte de santier se va materializa in cartea tehnica a constructiei. De asemenea, acesta va coordona fazele determinante ale constructiei, impreuna cu arhitectul proiectant, pentru a se asigura de buna desfasurare si finalizare a lucrarilor.

Dirigentele de santier se mai numeste si inspector de santier si acesta este o persoana avizata pentru coordonarea lucrarilor unei constructii.

Cat costa prezenta unui diriginte de santier?

Costul serviciilor de dirigentie de santier variaza in functie de complexitatea fiecarei lucrari si tipul fiecarui proiect. Acesta poate fi calculat conform unei serii de criterii precum: frecventa vizitelor de supraveghere, complexitatea proiectului, tipul proiectului, distanta de deplasare a dirigintelui de santier pentru fiecare vizita etc.
In cazul in care beneficiarul doreste prezenta cat mai frecventa a dirigintelui de santier, acesta va putea prelua rolul unui project manager al constructiilor, insa tariful va creste in functie de volumul sau de munca.

Alege serviciile unui diriginte de santier specializat!

IPA Proiect Arges va poate pune la dispozitie, prin parteneriat, diriginti de santier disponibili sa supravegheze lucrarile de constructie pe care le desfasurati.
Contactati-ne prin email sau telefon sa discutam mai multe detalii despre cum va poate ajuta prezenta unui diriginte de santier in etapele esentiale ale constructiei!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA