Constructii cu proiecte furnizate de tine

Societatea IPA Proiect Arges este deschisa oricarei propuneri din partea beneficiarilor in ceea ce priveste serviciile noastre de constructii civile si industriale. Fie veti alege un proiect pus la dispozitie de catre noi, fie aveti dumneavoastra un model de la un alt furnizor, noi suntem bucurosi sa va ajutam.

In ambele cazuri exista cateva particularitati carora trebuie sa le acordati mai multa atentie in momentul in care va decideti sa construiti dupa un anumit model. proiectarges.ro va sta la dispozitie la orice ora pentru a va oferi consultanta de care aveti nevoie. Echipele noastre de arhitecti si de specialisti in constructii va vor calauzi pasii astfel incat, la final, sa luati decizia cea mai buna in cunostinta de cauza.

In activitatea desfasurata pe piata din Romania am fost confruntati cu diverse situatii ale clientilor nostri in domeniul proiectarii si constructiilor. Pentru a ne asigura ca experienta dumneavoastra va fi placuta, va supunem atentiei cateva aspecte la care sa fiti atenti atunci cand alegeti proiectul de casa.

Cum alegeti proiectul de constructii civile si industriale

Primul sfat care ne vine la indemana este sa nu va grabiti. La ce ne referim cand spunem asta? Este vorba, in primul rand, de aspectul casei sau constructiei in care vreti sa investiti. De regula, in constructii, orice proiect este mult mai complex decat pare initial. Pentru a ajunge la modelul de casa visat, sunt de studiat aspecte precum terenul (distanta fata de oras, populatia din vecinatate, disponibilitatea utilitatilor etc), autorizatiile ce trebuie obtinute si constructorul ales. Abia dupa ce va faceti o idee cat mai clara despre cele de mai sus si puteti anticipa un buget cat mai aproape de realitate, va puteti gandi si la modelul constructiei.

De ce este important cine face proiectul

In entuziasmul, normal de altfel, al oricarui inceput de proiect, multi clienti s-au trezit in situatia de a afla ulterior ca proiectul ales nu corespunde standardelor la zi. Cel mai bine este sa apelati la echipe cu experienta si viziune probate in timp, astfel incat sa evitati acest gen de situatii. O companie cu un portofoliu de clienti, se bazeaza pe un nucleu bine format de arhitecti si specialisti in constructii, astfel incat proiectul dumneavoastra sa fie dus la bun sfarsit.
Va asteptam la birourile noastre din Pitesti pentru a va ajuta sa va indepliniti dorintele!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA