Intocmire dosar P.S.I.

IPA Proiect Arges si-a propus sa devina partenerul de incredere al tuturor clientilor, indiferent de cifra de afaceri. De aceea am decis sa ne extindem activitatea si sa oferim servicii conexe celor de constructii. Decizia a venit dupa ce mai multi clienti ne-au intrebat cum am putea sa-i ajutam sa obtina o autorizatie ISU.

Conform legislatiei interne in vigoare, toate companiile, institutiile sau organizatiile din Romania sunt obligate sa organizeze intern activitati specifice de “prevenire si stingere a incendiilor, respectiv protectie civila (situatii de urgenta)”. Acest lucru poate fi realizat prin angajarea a cel putin unei persoane care sa ocupe functia numita generalist – cadru tehnic P.S.I. – sau mai exista si solutia de externalizare a serviciului catre un tert. Conform acelorasi norme, aceasta externalizare nu poate fi realizata decat de o companie abilitata de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Cu ce va poate ajuta proiectarges.ro in materie de P.S.I.

In primul rand, a obtine o autorizatie ISU nu mai e niciun secret pentru noi. Stim exact de ceea ce este nevoie pentru intocmirea dosarului cu toate documentele cerute de legea 3007/2006 (PSI). In functie de numarul de angajati de care dispune societatea dumneavoastra, exista cel putin 35 de documente ce trebuie adunate in dosarul necesar pentru autorizatie ISU. Printre acestea se regasesc Regulamentul de Ordine Interioara, fisa postului, evidenta zonelor cu risc ridicat de incendiu, intocmirea planului de actiune pentru situatii de urgenta, ori planul general de interventie pe fiecare unitate.

Instruire angajati conform normelor ISU

In baza contractului de protectia muncii pe care IPA Proiect Arges il va incheia cu societatea dumneavoastra, ne vom ocupa cu simt de raspundere de instruirea angajatilor conform normelor metodologice in vigoare. In fapt, acest lucru este stipulat de legislativ printre conditiile necesare pe care trebuie sa le indeplineasca doarul P.S.I. In acelasi registru se incadreaza si verificarea tuturor punctelor de lucru de care dispune unitatea dumneavoastra si remedierea deficientelor sesizate. Daca ne vom ocupa de toate aceste lucruri, obtinerea autorizatiei ISU nu va fi o problema pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA