Reprezentare Primarii

Atunci cand vorbim despre obtinerea autorizatiei de constructie, inevitabil ajungem la ideea ca trebuie sa ajungem la primaria din localitatea unde vrem sa demaram respectivul proiect. De-a lungul timpului, am intalnit cazuri nenumarate ale unor clienti care ne-au apelat pentru a obtine toate aprobarile si avizele necesare autorizatiei de constructie, dupa ce au incercat sa parcurga singuri acest drum.

Ca orice institutie de stat, primariile functioneaza in anumite termene cu care, de cele mai multe ori, persoanele fizice nu rezoneaza. Mai ales daca sunt la prima experienta de acest gen. De aceea, pentru a preintampina eventualele neplaceri si nemultumiri, este recomandat sa apelati la o firma de specialitate.

IPA Proiect Arges detine suficienta experienta astfel incat sa va poata anticipa, inca de la primele discutii, perioada de timp in care veti putea obtine autorizatia de constructie. Mai mult decat atat, va putem ajuta cu intocmirea dosarului de aprobare si cu depusul tuturor documentelor de care aveti nevoie.

Ce castigati daca apelati la specialistii proiectarges.ro

In primul rand, timp. Poate cea mai pretioasa resursa a fiecaruia dintre noi merita o mai buna gestionare, atunci cand vine vorba despre gestionarea obligatiilor zilnice. A apela la o firma de specialitate pentru obtinerea autorizatiei de constructie inseamna din start timp mai mult pentru chestiuni care depind de implicarea dumneavoastra.
Si, cum timpul inseamna bani in lumea afacerilor, incredintandu-ne noua relatia cu primaria unde aveti interes, va veti putea ocupa mai productiv de aspectele importante ale business-ului dumneavoastra. Pe langa timpul castigat, va veti bucura si de o aproximare realista a procesului. Asa, va veti seta corect asteptarile si va veti putea planifica in liniste pasii urmatori. Nu ramane decat sa ne contactati, de restul de ne vom ocupa noi!

Sunteti in permanenta la curent cu schimbarile legislative

In momentul in care va decideti sa investiti intr-o constructie, va aventurati pe un teren miscator. Va spunem din experienta ca lucrurile se pot schimba destul de repede. Iar daca nu detineti cunostintele necesare, va puteti afla in situatia de a fi pierdut bani si timp. De aceea, este recomandat sa apelati o firma specializata, o firma care va poate tine la curent cu toate modificarile legislative in vigoare. IPA Proiect Arges va pune la dispozitie echipa de specialisti, gata oricand sa va ajute. Contactati-ne!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA