Reprezentare alte institutii ale statului

Daca la primele doua servicii din aceasta gama – reprezentare Primarii si Consiliul Judetean – ne-am referit cu precadere la obtinerea autorizatiilor de constructie, de data aceasta avem in vedere o gama mai larga de servicii cu care va putem ajuta. In momentul de fata ne raportam doar la nivelul judetului Arges, urmand sa ne extindem acest gen de servicii si in alte judete.

Compania noastra va poate ajuta cu obtinerea de autorizatii si intocmire dosare si in alte domenii care au legatura cu reprezentarea in raport cu institutiile statului. Un exemplu sugestiv in acest sens ar fi procesul de obtinere a actelor necesare pentru autorizatia de mediu. Detinem specialisti certificati conform normelor legislative in vigoare, ce va stau la dispozitie cu orice nelamurire ati avea.

De asemenea, daca veti considera ca aveti nevoie de un aviz de constructie Enel, atunci va stam la dispozitie cu toata logistica, pentru a va ajuta.

Cand e bine sa apelati la un intermediar in relatia cu institutiile statului

Proiect Arges a identificat aceasta nevoie atat printre beneficiarii persoane fizice, dar mai ales la persoanele juridice. Pentru a raspunde la intrebarea din titlu, credem ca cel mai bine ar fi sa faceti o minima cercetare asupra a ceea ce presupune o anume interpelare a institutiilor statului. Apoi, pentru a fi siguri ca demersul dumneavoastra va avea efectul scontat, este recomandat sa luati legatura cu o societate cu o anumita experienta si reputatie in domeniu. Dupa cum am precizat si cu alte ocazii, IPA Proiect Arges va poate facilita drumul catre aprobarile de care aveti nevoie de la institutiile judetului Arges. Va asteptam chiar astazi!

Solutiile Proiect Arges pentru dumneavoastra

Reprezentarea la alte institutii ale statului nu se refera doar la obtinerea de avize si de autorizatii de constructie. IPA Proiect Arges, prin intermediul platformei proiectarges.ro, va pune la dispozitie o gama larga de servicii din sfera – infiintari / desfiintari firme, obtinere aprobari pentru coduri CAEN pentru obiecte de activitate sau obtinere de autorizare de la Garda de Mediu pentru anumite coduri CAEN. Pentru a beneficia la maximum de o expertiza profesinionista in tot ceea ce inseamna reprezentare cu alte institutii alte statului, va asteptam sa ne contactati.

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA