Intocmire dosar pentru autorizare

Reprezentare Primarii

Reprezentare Consiliul Judetean

Reprezentare alte institutii ale Statului

Demararea oricarei constructii, indiferent de dimensiunea acesteia, nu poate incepe fara existenta unei autorizatii de construire. De aceea, consultantii IPA Proiect Arges va pot ajuta cu reprezentarea in fata autoritatilor in vederea intocmirii dosarului pentru autorizare si obtinerea aprobarilor necesare.

Fie ca aveti nevoie de reprezentare in fata Primariilor, Consiliului Judetean sau a altor institutii ale Statului, noi va suntem alaturi in intregul proces al intocmirii documentatiei legale.

Experienta noastra in reprezentare autoritati si relatiile construite de-a lungul vremii ne faciliteaza obtinerea autorizatiilor pentru constructie in termene de timp relativ scurte. Suntem dispusi sa va ajutam sa eficientizati intregul proces si sa va scapam de grija obtinerii autorizatiei, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe activitatile de baza precum constructia propriu-zisa.

Stim ca in domeniul constructiilor, timpul inseamna bani si ca orice zi intarziata poate insemna amanarea proiectului de constructie si depasirea termenului limita final. De aceea, facem tot ce ne sta in putinta pentru a nu intampina dificultati in obtinerea autorizarii de construire si a gestiona relatiile pe care le avem in mod eficient.

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA