Lucrari edilitare

Compania noastra are ca si activitate complementare si serviciile in proiectarea si executia lucrarilor de constructii edilitare.
Lucrarile edilitare sunt, predominant, lucrari de infrastructura, menite sa aduca un plus de valoare in comunitatile in care sunt implementate. Prin intermediul serviciilor noastre, echipa IPA Proiect Arges a contribuit la imbunatatirea infrastructurii a orasului Pitesti, dar si a localitatilor din judet, oferind acces locuitorilor diferitelor comunitati rurale la un stil de viata modern.
Proiectam fiecare lucrare edilitara in primul rand cu gandul la locuitorii zonei acesteia, ei fiind beneficiarii pe termen lung ai serviciilor noastre. De aceea, am investit in oameni specializati si echipamente moderne si calitative, pentru a mentine standardele serviciilor noastre inalte.
Asiguram lucrari edilitare de reabilitare si modernizare a sistemelor rutiere, retele de alimentare cu apa si canalizare, racorduri, bransamente, statii de epurare, retele subterane electrice si multe altele. Complexitatea fiecarui proiect edilitar difera in functie de infrastructura existenta in cadrul comunitatii unde ne vom aduce contributia si de cerintele autoritatilor locale.

Efectuam lucrari edilitare de inalta calitate

Scopul nostru este sa aducem, in primul rand, un aport direct la imbunatatirea stilului de viata al oamenilor. De aceea, ne-am specializat in proiectare si constructii rezidentiale si industriale, aducand un plus de valoare in viata oamenilor si industriilor deopotriva.
Colaboram cu furnizori de renume in domeniul constructiilor, utilajelor si materialelor de constructii. Relatiile stranse cu partenerii nostri ne-au determinat accesul la preturi competitive si raport bun calitate-pret al lucrarilor efectuate.
Garantam ca lucrarile noastre vor fi efectuate la cele mai inalte standarde de calitate, respectand sistemele de management al calitatii ISO 9001:2001. Suntem specializati in proiectarea, implementarea si coordonarea unei game variate de lucrari edilitare, in functie de nevoile comunitatii din care faceti parte.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Proiectele noastre intotdeauna sunt efectuate in termenii stabiliti initial si acestea pot fi de la simple la complexe si de durata. Suntem obisnuiti sa facem fata provocarilor si va stam la dispozitie sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii despre proiectul comunitatii dumneavoastra.
Contactati-ne si haideti sa imbunatatim dotarile de infrastructura ale comunitatii din jurul nostru!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA