Plan Urbanistic General ( PUG )

Plan Urbanistic Zonal ( PUZ )

Plan Urbanistic Detaliu ( PUD )

Lucrari edilitare

Orice comunitate sau teritoriu administrativ are nevoie de un Plan Urbanistic General pentru amenajarea teritoriala. Acest proiect are ca principal scop stimularea evolutiei localitatii respective, fiind obligatoriu conform legii.

La IPA Proiect Arges, suntem constienti de toate activitatile operationale, integratoare si normative necesare pentru dezvoltarea urbana si de aceea ne-am specializat in realizarea planurilor obligatorii atat pentru teritorii administrative cat si pentru constructii in mediul rural sau urban.

Astfel, oferim servicii de realizare a planurilor urbanistice necesare pentru autoritatile si institutiile locale, atat la nivelul intregii localitati cat si la nivel zonal. In plus, suntem specializati si in proiectarea si executia lucrarilor de infrastructura teritoriale, precum lucrari edilitare si de modernizare. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla cum va putem ajuta si sa ne contactati pentru a discuta detalii concrete despre adaptarea serviciilor noastre la nevoile dumneavoastra.

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA