Instalatii sanitare

Instalatiile sanitare reprezinta ansamblul de instalatii de care are nevoie orice constructie, indiferent de motivul pentru care a fost proiectata. Ansamblul de instalatii este alcatuit din instalatia de apa rece, instalatia de apa calda, precum si cea de canalizare.

Atunci cand va decideti sa investiti intr-o constructie, este foarte important ca tot ansamblul sa se regaseasca in planul de arhitectura. Ulterior, proiectul instalatiilor sanitare va trebui realizat si implementat de catre un specialist.

IPA Proiect Arges dispune de cunostintele si de expertiza necesara pentru ca acest element extrem de important – proiectul instalatiei sanitare – sa fie implementat corect, pentru a se reduce costurile ulterioare.

Cand vorbim despre proiect instalatii sanitare, trebuie sa avem in vedere cateva principii, cum ar fi: gravitatia, presiunea sau principiul vaselor comunicante. De asemenea, este recomandat sa alegeti tevi de calitate superioara, realizate din polietilena reticulata cu racorduri din alama zincata, care au o durata de viata mare, circa 50 de ani. Ele sunt usor de manevrat si, poate cel mai important lucru, nu sunt corodabile si nu retin sedimente.

La ce trebuie sa fim atenti la implementarea instalatiilor sanitare

Daca pentru proiectare instalatii electrice ne putem baza pe un specialist de la IPA Proiect Arges, pentru realizarea efectiva a acestora este nevoie ca mesterul care se ocupa sa respecte intocmai planul proiectantului. De obicei, acesta cumpara singur materialele conform bugetului pus la dispozitie, dar trebuie avut grija sa nu se faca rabat de la calitate sub nicio forma. Cel bun scenariu in acest caz ar fi acela al obtinerii unui raport optim intre pret si calitate. Si in aceasta problema, echipele de montaj si specialistii proiectarges.ro va pot da sfaturi utile.

Cum se procedeaza daca dorim modificarea instalatiei sanitare

Am intalnit suficienti de multi clienti care au dorit sa faca o astfel de modificare pentru a va spune ca unica solutie in acest caz este consultarea unei firme specializate. Nu este recomandat sa realizati o actiune de un asemenea impact fara a consulta un specialist, pentru ca urmarile pot fi total neplacute. Spre exemplu, cand primim o astfel de solicitare din partea clientilor, trimitem imediat la fata locului o echipa care se va asigura ca totul poate fi realizat in functie de planurile imobilului. Numai asa ne putem da seama cat, unde si cum putem interveni pentru a modifica instalatia. La final, se va realiza un nou plan de proiectare a instalatiilor, ce va fi implementat pas cu pas de catre echipele noastre de montaj. Nu va ramane decat sa ne contactati, indiferent de problema intampinata. IPA Proiect Arges va va oferi intotdeauna solutia cea mai buna, solutia adaptata bugetului si nevoilor dumneavoastra. Va asteptam!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA