Instalatii sanitare

Instalatii electrice

Instalatii termice

Instalatii curenti slabi

La IPA Proiect Arges, suntem specializati in proiectarea si executia instalatiilor aferente constructiilor, indiferent de natura acestora. Astfel, va stam la dispozitie cu servicii calitative si eficiente de instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii termice si instalatii curenti slabi.

Pentru fiecare proiect de instalatii pe care il efectuam, parcurgem toti pasii necesari incepand cu studierea constructiei existente si a documentatiei acesteia, efectuarea calculelor de fezabilitate si executia lucrarilor cu ajutorul inginerilor si tehnicienilor specializati.

Fiecare constructie are nevoie de instalatii pentru a avea acces la o serie de facilitati necesare traiului de zi cu zi. Insa, in functie de destinatia si utilizarea fiecarei constructii, instalatiile pot fi adaptate la consumul si cerintele beneficiarilor constructiei respective. Proiect-Arges dispune de toate cunostintele necesare cat si de experienta in domeniu pentru a efectua lucrari de proiectare si executie pentru orice tip de instalatii, indiferent de dimensiunea constructiei in cauza.

Oferim servicii pentru cele mai importante patru tipuri de instalatii in constructii.

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA