Inchirieri utilaje

Asiguram succesul constructiilor tale cu utilaje profesioniste, de inalta calitate! Scopul nostru este sa intemeiem relatii de lunga durata cu constructorii, oferind servicii de inchirieri utilaje pentru o gama variata de lucrari de constructii.
Oferim servicii de inchirieri utilaje profesioniste pentru lucrari simple sau complexe de constructii, precum: demolari sau dezafectari, constructii noi, amenajarea terenului, nivelare, terasamente etc. Pentru a eficientiza munca partenerilor nostri, asiguram transportul utilajelor catre locatia indicata. In felul acesta, dumneavoastra va veti putea concentra pe activitatile esentiale de constructie, fara grija deplasarii utilajelor inchiriate la sediul nostru.
In cadrul IPA Proiect Arges, oferim solutii de inchirieri excavator, inchiriere macara, inchiriere betoniera, inchirieri automacarale, precum si inchiriere utilaje constructii, in functie de nevoile beneficiarilor.
Utilajele noastre oferite spre inchiriere sunt usor de folosit si apartin unor marci de renume, fiind in stare foarte buna de utilizare pentru orice tip de lucrari de constructii. Vom asigura, la cerere, instructajul personalului care le va utiliza, in cazul in care acest lucru este necesar.

Proiect Arges, partener de incredere pentru inchirieri utilaje

Avand experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, societatea noastra detine si o gama variata de utilaje disponibile spre inchiriere. Dorim sa eficientizam munca fiecarui constructor, actualizand mereu gama noastra de produse, in functie de cerintele pietei.
Oferim consultanta in administrarea si incadrarea utilajelor inchiriate, astfel incat fiecare lucrare sa se desfasoare in cele mai bune conditii, respectand termenele limita, dar si utilizarea resurselor implicate. Perioada de inchiriere a utilajor este flexibila, aceasta fiind stabilita de comun acord la inceputul colaborarii.

Utilaje disponibile spre inchiriere

Compania IPA Proiect Arges pune la dispozitia fiecarui constructor o gama extinsa de utilaje spre inchiriere, precum: buldozere, excavatoare de orice dimensiuni, automacarale si altele. Acestea pot fi inchiriate in orasul Pitesti sau pe raza judetului Arges.
Avem posibilitatea sa asiguram transportul utilajelor inchiriate. Tarifele de inchiriere se vor discuta in functie de perioada si tipul utilajului dorit. In cazul perioadelor scurte de timp, modul de tarifare va fi pe ora, iar in cazul constructiilor complexe care necesita perioade indelungate, costul de inchiriere utilaje este negociabil.
Aflati mai multe despre utilajele noastre si tarifele percepute pentru inchiriere, solicitand oferta proiectarges.ro chiar astazi!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA