Cadastru si topografie

Apelati cu incredere la o echipa specializata in cadastru si topografie, intabulare si masuratori topografice pentru viitoarele proiecte de constructie!
La IPA Proiect Arges, ne ocupam cu brio de tot ceea ce inseamna primii pasi ai unei viitoare constructii sau modificari. Inainte ca proiectul propriu zis de constructie sa se demareze, aveti nevoie de o documentatie, un dosar de cadastru, masuratori topografice si de serviciile unui inginer cadastru. Impreuna cu acesta, vom intocmi toata documentatia necesara si vom efectua un proiect cadastru si intabulare pentru spatiul care va gazdui viitoarea constructie.
Echipa noastra se va ocupa de documentatii cadastrale de la primele inscrieri, intabulari de terenuri extravilane sau intravilane, cu sau fara constructii. In cazul in care ni se solicita, documentatiile pot include si repozitionari de imobile, reconstituire carte funciara sau planuri parcelare. Serviciile noastre de cadastru si topografie sunt complete si vin in ajutorul oricarui constructor, pentru a intocmi documentele legale ale unui teren sau ale unei constructii.
Utilizam aparatura de ultima generatie pentru efectuarea de masuratori GPS care garanteaza exactitatea. Serviciile noastre de topografie cadastru, intabulare casa si teren, masurare teren si efectuare de masuratori topografice sunt prestate strict de catre profesionisti cu o vasta experienta in domeniu.

Servicii cadastru la preturi competitive

Inca de la prima inscriere a unui teren, cu sau fara constructie in extravilan sau intravilan, suntem alaturi de dumneavoastra. Va ghidam pe tot parcursul procesului de intabulare si suntem pregatiti cu echipamente de ultima generatie pentru a efectua masuratorile si planurile topografice in mod corect. Aceste documente sunt necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie sau desfiintare, pentru obtinerea planului urbanistic si proiectarea cailor de comunicatie si utilitati (gaz, apa, canalizare, termoficare, telefonie, electrice etc.)
Serviciile noastre de cadastru si topografie stau la baza construirii, modificarii sau relocarii unei constructii de teren sau imobil, indiferent de dimensiunea acestuia si utilizare.

Pret cadastru: solicitati oferta proiectarges.ro

Societatea noastra este specializata in masuratori topografice, geodezie si servicii cadastru de calitate la preturi competitive. Garantam calitatea lucrarilor efectuate si intocmim intreaga documentatie necesara pentru intabulare terenuri, constructii, apartamentari, dezlipiri sau alipiri si lucrari de cadastru de specialitate.
Doriti sa discutam despre o colaborare privind lucrarile de cadastru si intabulare pentru spatiul dumneavoastra? Serviciile noastre nu au o grila de tarife fixe, acestea fiind discutate si stabilite in functie de nevoile fiecarui beneficiar. Contactati-ne si solicitati o oferta de pret personalizata pentru serviciile noastre de cadastru si intabulare!

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 10:00-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA