Interventii constructii existente

Amenajari exterioare

Cadastru si Topografie

Inchirieri Utilaje

Un furnizor de incredere din domeniul constructiilor trebuie sa va poata ghida in intregul proces, de la proiectare, la obtinerea autorizatiei si pana la predarea proiectului la cheie. La IPA Proiect Arges, suntem constienti ca timpul fiecarei persoane fizice sau juridice conteaza foarte mult si, de aceea, ne-am extins gama de servicii, oferind solutii complete in domeniul constructiilor civile si industriale.

In afara serviciilor de proiectare si constructii, obtinerea autorizatiei de constructie si realizarea planurilor de securitate la incendiu si a planurilor urbanistice, va stam la dispozitie si cu alte servicii, pentru a va materializa in totalitate visul.

Specialistii nostri sunt disponibili sa va ajute cu consultanta pe parcursul intregului proiect, precum si sa va tina la curent cu etapele de desfasurare ale acestuia. Chiar si la finalul executarii lucrarilor de constructie, imobilul rezultat are nevoie de o ultima atingere, la fel ca si spatiul din jurul acestuia.

In plus, proiectul de constructie nu poate fi realizat fara o echipa specializata in cadastru si topografie care va realiza masuratorile necesare si va intocmi documentatia necesara arhitectului proiectant.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre alte servicii complementare oferite de IPA Proiect Arges!

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA