Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en

Constructia unei case este primul pas in ceea ce priveste schimbarea mediului in care dorim sa ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber dupa o zi incarcata la birou, ore petrecute in trafic sau drumuri lungi si obositoare.

Casa este acel loc in care ne asteptam sa gasim linistea de care avem atata nevoie, locul pentru o petrecere in familie sau cu prietenii si de ce nu este locul unde ideile fiecaruia dintre noi cu privire la amenajare pot fi puse in practica. Insa pentru ca timpul petrecut acasa sa fie cu adevarat important si in egala masura sa reprezinte o sursa de regenerare fizica dar mai ales spirituala si emotionala avem nevoie ca designul si amenajarea interioara a locuintei sa reprezinte personalitatea fiecaruia dintre noi.

Fa-ti proiectul cu noi si primesti discount minim de 10% la produsele din magazinul MOBEXPERT Pitesti!

Proiect Arges sprijina aceasta initiativa, de a da frau liber imaginatiei si de a va pune in practica ideile proprii despre amenajare, oferind beneficiarilor de proiecte pentru casa o reducere de cel putin 10% pentru toate produsele cumparate din magazinul Mobexpert Pitesti.

Cu o experienta de peste 24 de ani in Romania si executate din materiale de cea mai buna calitate, produsele din gama Mobexpert reprezinta un etalon pe piata de profil, fiind in acelasi timp un reper si o sursa de inspiratie pentru cei care activeaza in domeniu, in vederea stabilirii sortmientelor comercializate.

Ideea acestui parteneriat are la baza un scop comun si anume acela de a sustine si de a ajuta toti clientii IPA Proiect Arges, care apeleaza la serviciile de proiectare case, sa beneficieze de posibilitatea achizitionarii mobilierului si a articolelor de design interior la preturi promotionale in magazinul Mobexpert Pitesti.