Din categoria proiecte case, proiectul realizat de arhitectul Ancuta Vasile – Halip, ce cuprinde parter+garaj+mansarda,poate prinde contur cu ajutorul echipei Proiect Arges. Casa ocupa o suprafata de sol de doar 117 mp, suficient pentru a va bucura de o intrare generoasa si de intimitatea de care aveti nevoie. Datorita faptului ca este o constructie veriticala, spatiul din curte permite si loc disponibil pentru dezvoltarea altor proiecte.

Mansarda poate constitui oaza de relaxare si locul in care va gasiti inspiratia. Ferestrele tip Velux va conecteaza cu natura si permit soarelui sa va trezeasca zilnic cu o stare de bine.

Garajul asigura siguranta masinii si totodata pastreaza cu grija lucrurile la care nu doriti sa renuntati. In total, puteti utiliza toti cei 234 mp pe care ii formeaza proiectul de casa finalizat (parter+mansarda), in modul cel mai practic pentru intreaga familie.

Casa cu mansarda care vi se potriveste este deja proiectata. Alegeti tipul de proiect de casa dorit pentru a-i da forma in locul dumneavoastra preferat!

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA

Contact IPA Proiect Arges

IPA Tower, I.C. Bratianu 24
Pitesti, Arges

Program: Luni-Vineri – 08:30-18:00

0723.601.602

Email: info@proiectarges.ro