Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en

Cei mai multi dintre proprietarii de apartamente dintr-un oras mare unde traficul este mereu aglomerat iar ritmul parca este rupt dintr-o piesa rock aleg la un moment dat sa isi caute refugiul intr-o casa de vacanta construita intr-o zona cat mai linistita si mai indepartata de mediul in care traiesc zi de zi.

O casa de vacanta in stil rustic, ridicata pe un singur plan si cu o suprafata de pana la 100 mp poate fi una dintre cele mai bune idei care poate fi aplicata in Romania, in special in zonele rurale fara prea mult efort si cu putine batai de cap.

Teoretic, poti construi oriunde o casa pentru vacanta.

La munte, intr-o zona rurala, la mare, intr-o statiune si de ce nu chiar in inima unei paduri, toate reprezinta locatii dorite pentru relaxare.
De cele mai multe ori zona de amplasare a unei case de vacanta este determinanta in alegerea arhitecturii viitoarei locuinte.
Daca va doriti o casa amplasata intr-o zona rurala sau la marginea unei paduri puteti sa luati in considerare un proiect de casa in stil rustic.

O casa construita pe un singur plan.

Cu o suprafata de pana la 100 mp, o casa rustica, asigura suficient spatiu pentru o familie cu doi sau chiar 3 copii, tinand cont ca cel mai important intr-o astfel de locatie este timpul petrecut in natura si mai putin in interior. Confortul necesar asigurat de o astfel de locuinta este reprezentat de spatiul interior care trebuie sa fie organizat cat mai eficient.

La exterior pot fi reprezentate detalii traditionale.

Motivele traditionale, cum ar fi coloanele in zona de la intrare sau de pe terasa si nu in ultimul rand finisajul din lemn reprezinta o solutie nu foarte complicata insa foarte eleganta pentru a innobila o casa in care la interior se poate compune din: living de ce nu chiar si cu semineu, bucatarie cu loc de servit masa, doua dormitoare, baie cu dus, o camara iar dulapurile pot fi încorporate, iar la exterior accesul principal sa se faca printr-o prispa ce aminteste de casele in care am copilarit.

Faptul ca este usor de realizat reprezinta principalul avantaj al acestui proiect, iar timpul scurt de executie si bugetul mic vin sa sustina o idee pe cat de simpla pe atat de eficienta si usor de realizat, daca tinem cont ca materialul de costructie este lemnul.