Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en
Proiect de casa Granasjøen

Constructia unei case include numeroase elemente pe care trebuie sa le luati in calcul. Indiferent de preferintele dumneavoastra, proiectul arhitectural este aspectul de baza pentru realizarea casei de vis. Cum stim deja ca visati ca locuinta dumneavoastra sa aiba un design aparte si care sa va satisfaca dorintele, ne-am gandit ca este timpul sa povestim despre un proiect de casa Granasjøen.

Putina inspiratie este mereu de ajutor, mai ales atunci cand sursa este un proiect realizat in Norvegia. Prin urmare, daca sunteti un iubitor al naturii ori pur si simplu visati sa aveti propria dumneavoastra oaza de liniste, atunci va invitam sa lecturati acest articol.

Avantaje proiect de casa Granasjøen

Zonele montane rurale reprezinta locul perfect pentru a avea o locuinta ori o casa de vacanta. Indiferent de momentul zilei, aici va puteti bucura de intimitate si de momente speciale chiar in mijlocul naturii. Ce poate fi mai frumos ca dupa o saptamana incarcata la serviciu sa aveti ocazia de a va relaxa departe de toata agitatia orasului? O locuinta amplasata aici poate fi paradisul dumneavoastra, precum si refugiul ideal pentru a va reincarca bateriile.

Proiect locuinta Granasjøen

O varianta de design potrivita unei astfel de zone este modelul unei case Granasjøen proiectata in Norvegia. Locuinta a fost gandita astfel incat sa poata deservi mai multe functii. Prin urmare, ea poate fi folosita atat ca locuinta permanenta, resedinta de vara sau pur si simplu un spatiu de unde poti admira natura si poti profita de aerul curat de munte.

De asemenea, imbinarea perfecta dintre modelul casei si mediul inconjurator este un factor definitoriu. In acest caz, peretii exteriori si acoperisul sunt proiectati in plan inclinat tocmai pentru a asigura armonia cu natura. Totodata, culoarea maro predomina, asigurand astfel un echilibru intre peisaj si locuinta in sine. Mai mult, acoperisul este acoperit de un gazon verde ce creeaza fara indoiala o imagine de ansamblu proportionata.

Proiect resedinta Granasjøe

Privelistea superba si senzatia unei linisti interioare sunt oferite cu ajutorul panourilor de sticla glisanta. Astfel va puteti delecta oricand de un peisaj natural spectaculos, dar si de imaginile memorabile ale rasaritului si apusului soarelui. Imaginati-va doar cate amintiri de neuitati puteti crea alaturi de familie si prieteni!

Daca si dumneavoastra visati sa aveti un proiect de casa Granasjøen, specialistii nostri in proiectare sunt gata sa va indeplineasca dorintele! Va invitam sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre de proiectare constructii case si sa cereti o oferta personalizata!

Casa dumneavoastra de vis poate sa devina realitate acum!

Sursa articol si imagini aici.