Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en
oportunitati de investitie

Investitiile in sectorul constructiilor si in sectorul imobiliar au fost intotdeauna considerate profitabile. In prezent, aceste zone prezinta oportunitati, dar si riscuri. Prin urmare, este important sa cunoasteti cele mai bune oportunitati de investitii. Mai mult decat atat, este esential sa fim informati despre cele mai bune proiecte de locuinte, despre zone favorabile dezvoltarii, precum si despre factorii care pot influenta evaluarea sau devalorizarea proprietatilor.

Prognoza in sectorul constructiilor este optimista in 2017. Fondurile alocate infrastructurii favorizeaza constructia de case, blocuri de locuinte, cladiri de birouri si alte tipuri de constructii, rezidentiale si nerezidentiale. Infrastructura ridicata, de 7%, ofera o nota pozitiva pietei imobiliare din tara noastra in aceasta perioada.

Cum puteti investi in imobiliare si constructii?

Piata imobiliara devine din ce in ce mai profitabila, iar cifrele obtinute din statistici confirma acest lucru in fiecare an. Eurobank Property Services a prezentat un raport conform caruia proprietatile rezidentiale au crescut cu 8,3% fata de anul trecut. Aceasta arata ca suntem intr-o perioada favorabila investitiilor imobiliare.

Acelasi raport arata ca, la nivel national, a existat o crestere a preturilor la proprietati de 3,4%.

Daca doriti sa faceti o investitie, iar constructia sau proprietatea imobiliara va intereseaza, ar trebui sa stiti ca este momentul potrivit pentru a face primul pas.

In domeniul constructiilor, oportunitatile de investitii pot fi exploatate cu usurinta in tara noastra, urmand tarile bine dezvoltate. O optiune la indemana este constructia de cladiri si preturile de vanzare relativ scazute. Investitia in imobiliare este o optiune profitabila acum.

Efectuarea de proiecte de case moderne la un cost redus, cum ar fi case pe structura metalica, pe structura din lemn sau case modulare este o oportunitate de investitii excelenta. Constructia unor astfel de case are loc rapid, eficient si ieftin. Proiectul si rezultatele sunt intotdeauna atractive datorita designului minimalist si utilizarii materialelor de inalta calitate. In plus, astfel de case sunt mai rezistente in caz de cutremure sau incendii decat alte tipuri de constructii.

Principala modalitate in care majoritatea romanilor fac astfel de investitii este de a opta pentru o ipoteca sau prin programul  Prima Casa.

In domeniul imobiliar, oportunitatile de investitii sunt numeroase. Majoritatea romanilor aleg sa cumpere proprietati pentru inchiriere. Apartamentele si casele nou construite se bucura de popularitate pe piata imobiliara, in comparatie cu cele vechi, mai putin preferate de tineri si de familii.

Compania Nordis a realizat un studiu conform caruia numarul de chiriasi va creste in 2017, iar piata apartamentelor si casele de lux noi inregistreaza cresteri semnificative. Rezultatele studiului arata ca majoritatea proprietarilor pot inchiria apartamente noi intr-o perioada cuprinsa intre doua si opt saptamani. In 2016, bugetul mediu al chiriasilor era intre 400 si 500 de euro pe luna, sumele fiind potrivite pentru investitorii mici.

Acelasi studiu a aratat ca riscul investitiilor de pe bursa este mult mai mare decat riscul pe care il implica investitiile imobiliare. Bunurile imobiliare sunt preferate atat de catre investitorii mici si cei mari, de proprietati, datorita existentei fizice si controlului cererii si ofertei, factori care nu sunt disponibili pentru investitii.

O buna proprietate de investitii este determinata de factori precum:

  • Locatie
  • Momentul cumpararii
  • Potentialul de dezvoltare al zonei
  • Facilitati in apropiere
  • Calitatea constructiilor
  • Structura spatiului
  • Spatiu util
  • Mediul inconjurator

Sunteti interesat de o investitie in constructii sau imobiliare? Oportunitatile sunt acum nelimitate si resursele sunt puse la dispozitia bancilor din ce in ce mai mult in fiecare an. Investitii inteligente pentru un profit constant, realizarea proiectelor de calitate, achizitionarea de bunuri imobile de incredere si moderne sau ieftine si bine amplasate.

Vrei sa investesti in Arges? Contactati reprezentantii IPA Proiect Arges pentru a discuta oportunitatile pe care le aveti.