Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en

Locul de munca si casa sunt cele doua spatii in care va petreceti majoritatea timpului. Fie ca va aflati la birou ori in locuinta personala, este necesar ca dumneavoastra sa va simtiti bine si sa va puteti desfasura activitatile in conditii ideale. Pentru ca acest lucru sa se intample, este necesara o amenajare interioara corespunzatoare care sa va satisfaca gusturile indiferent de complexitate. 

De aceea, este recomandat sa apelati la specialisti in domeniu care va pot indruma spre a avea calitatea dorita la un pret acceptabil. Probabil v-ati intrebat deseori de ce anumite servicii de acest gen au un cost mai ridicat si ce cuprinde, mai exact, acesta. Va invitam sa descoperiti care sunt elemente ce alcatuiesc un pret de design interior.

Elementele pretului de design interior

#1. Expertiza

Inainte de realizarea oricarei amenajari interioare, primul pas esential este realizarea expertizei. Indiferent ca este vorba despre un proiect mai amplu ce consta in modernizarea unei cladiri de birouri sau despre amenajarea unei camere din casa dumneavoastra, este necesara o cercetare initiala.

Aceasta presupune analiza amanuntita a spatiului in cauza pentru a vedea exact situatia actuala, aflarea viziunii dumneavoastra asupra spatiului respectiv, precum si identificarea celor mai potrivite solutii.

Fara toti acesti pasi, este imposibil de initiat un proiect de design interior. Datele concrete sunt un factor esential in asigurarea rezultatului dorit si de care sa va bucurati pe termen lung. Numai in acest mod, colaborarea dintre dumneavoastra si specialistii nostri va fi cu siguranta una de success.

#2. Mapa de proiect

pret servicii de design interior

Pasul numarul doi in executarea procesului de amenajari interioare este intocmirea mapei de proiect. Ea cuprinde toate detaliile ce urmeaza a fi implementate astfel incat atat dumneavoastra, cat si noi sa avem o perspectiva clara asupra deciziilor ce urmeaza a fi implementate.

In aceasta etapa, expertii nostri realizeaza proiectarea 3D, precum si modul in care spatiul in cauza va fi organizat. De la aspectul in sine pana la maniera in care mobilierul este asezat, toate aceste lucruri contribuie la un rezultat final spectaculos.

In lipsa unei mape de proiect intocmita corespunzator, orice initiativa de reamenajare este imposibila. De aceea, indiferent de dorintele dumneavoastra, noi ne asiguram ca nevoile va vor fi satisfacute in totalitate.

#3. Executia planului

Ultima etapa in realizarea ideilor de design interior este implementarea planului stabilit anterior. Odata hotarate aspectele ce se potrivesc in functie de ideile pe care le aveti, specialistii nostri se ocupa de asigurarea prezentei unui manager de proiect pe tot parcursul lucrarilor. In acest fel, dumneavoastra veti fi lipsit de griji suplimentare si veti avea siguranta ca planul este respectat intocmai.

Orice executie este in egala masura importanta pentru noi, de aceea ne dorim ca planul personalizat sa fie pus in aplicare pana in cele mai mici detalii. Fara indoiala, veti avea la final amenajarea interioara dorita si va veti putea desfasura sarcinile zilnice in conditii optime.

La toate cele 3 aspecte mentionate anterior, se mai adauga si complexitatea proiectului, a ideilor ce se doresc a fi puse in practica, a dimensiunilor spatiului, precum si a timpului de lucru necesar finalizarii amenajarilor interioare.

De aceea, pentru a incepe proiectul impreuna cu noi, va invitam sa solicitati o oferta de servicii de design interior personalizata!