Politica privind datele personale a site-ului proiectarges.ro

Versiunea 1.0 – publicat la data de 5.09.2017

1.Informatii generale

Aceast document descrie practicile de colectare de date personale pentru site-ul web www.proiectarges.ro. Acesta are rolul de a va informa cu privire la ce tip de date personale sunt colectate de la dvs., cum si unde am putea folosi aceste date, cum intelegem noi sa protejam datele dvs., cine are acces la datele dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

1.1.Operatorul

IPA PROIECT-ARGES SRL (denumit in continuare operator sau ProiectArges.ro) cu sediul in I.C. Bratianu 24, Pitesti, Jud. Arges numar de inregistrare la Registrul Comertului J03/957/2017, cod fiscal 37514159 Adresa email: info@proiectarges.ro are calitatea de operator de date cu caracter personal conform legislatiei romane in vigoare.

Conform deciziei 200/2015 data de Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, notificarea catre Autoritate nu mai este necesara pentru tipul de prelucrari efectuate de catre IPA PROIECT-ARGES SRL descrise mai jos

1.2. Scopul prelucrarii

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este furnizarea in conditii optime a informatiilor si a serviciilor de pe site-ul proiectarges.ro (cu toate activitatile conexe cum ar fi procesarea cererilor, plata, facturare, etc.), inclusiv servicii de relatii cu clientii ale proiectarges.ro. De asemenea proiectarges.ro poate folosi datele colectate in scop de informare a utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de operator sau alte operatiuni de marketing direct, doar legat de scopul acestui site.

In acest context, proiectarges.ro poate transfera aceste date la terte firme (imputerniciti) pentru realizarea scopurilor mai sus mentionate cum ar fi: furnizorii serviciilor prezentate in site sau serviciul Newsman. Aceste firme au obligatia sa foloseasca acestea date in siguranta si exclusiv pentru scopurile precizate de catre proiectarges.ro

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de proiectarges in scopurile de mai sus si nu vor fi vandute sau inchiriate unor terte parti.

proiectarges.ro respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneai prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor personale colectate de catre noi.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la proiectarges.ro cu sediul in I.C. Bratianu 24, Pitesti, Jud. Arges sau prin e-mail info@proiectarges.ro

2. Ce date personale colectam

Operatorul colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-urile noastre si prin intermediul cookie-urilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand faceti o cerere de servicii prin site-ul proiectarges.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon si va putem cere alte informatii ce pot constitui date personale. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda de servicii pe site-ul proiectarges.ro, veti putea fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca contractarea sau facturarea serviciilor dorite de catre dvs.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. proiectarges.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.

Cookie-uri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, proiectarges.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare.

In ceea ce priveste serviciile externe proiectarges.ro care plaseaza cookie-uri (third party) in momentul navigarii pe siturile proiectarges.ro scopul acestora este de marketing, analiza a traficului sau alte personalizari, conform detaliilor de mai jos:

Denumire serviciu

Scop

Google Adwords Conversion

Marketing

Google Analytics

Analiza traficului

Google Dynamic Remarketing

Marketing

Google Tag Manager

Marketing/ Tag Management System

Facebook AD

Marketing

Cookie-urile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru ar putea sa nu poata fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookie-urile.

Utilizatorii care nu doresc utilizarea cookie-urilor, pot folosi setarile browserului preferat pentru stergerea sau blocarea acestora sau folosirea unor plugin-uri care fac acelasi lucru:

3. Cum si cand folosim date personale

proiectarges.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. In masura in care datele sunt acordate pentru cumpararea unui serviciu, ele vor fi folosite pentru contactarea dvs. cu furnizorul acestui serviciu, ca si pentru facturare si/sau livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. De asemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la dvs. pentru corecta personalizarea acestuia si informarea dvs. cu privire la ofertele proiectarges.ro;

  • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului (asa-numitele log-uri de trafic) administrat de proiectarges.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre, respectiv care produse sunt de interes pentru utilizatori. proiectarges.ro colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale. In nicio circumstanta uu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

  • Informatia colectata prin intermediul cookie-urilor: proiectarges.ro foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre.

4. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. proiectarges.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

5. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

proiectarges.ro nu va dezvalui nici un fel de date personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, proiectarges.ro poate dezvalui date personale atunci cand legea prevede expres acest lucru, cind este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor proiectarges.ro.

In concluzie, atunci cand accesati site-ul proiectarges.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului proiectarges.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. proiectarges.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.

Datele colectate de la dvs. Pot fi corectate in orice moment printe-un email la adresa info@proiectarges.ro

7. Mesaje comerciale nesolicitate

proiectarges.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. In momentul in care va inscrieti pe site-ul proiectarges.ro se poate va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile proiectarges.ro, prin bifarea unei simple casute. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare email trimis, cat si pe pagina contului dvs de pe proiectarges.ro.

8. Prezenta politica privind datele personale a fost adoptata astazi 5.09.2017, urmand ca in viitor, ori de cate ori o modificam, sa facem publica noua varianta pe prima pagina a websiteului proiectarges.ro si veti primi o informare in acest sens in contul dvs. de utilizator. Aceasta varianta a Politicii privind prelucrarea datelor personale este stocata la adresa http://www.proiectarges.ro/politica-confidentialitate