Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

pereti despartitori

In comparatie cu peretii traditionali, cei despartitori pot fi montati usor, au o greutate mai redusa si ofera numeroase avantaje in procesul de constructie. Aveti mai mult spatiu in locuinta, datorita modului in care este compartimentata. In cazul unei renovari puteti evita timpul de uscare prelungit.

In continuare va invitam sa aflati care sunt tipurile de pereti despartitori si caracteristicile acestora.

Tipurile de pereti despartitori in functie de material

Gips-carton

Daca aveti nevoie in acelasi timp de spatiu si intimitate acest tip de pereti va pot scoate din incurcatura. Ei sunt usor de inlocuit, refacut  si de demolat in cazul in care va doriti.

Caramida

Pentru separarea incaperii peretii interni din caramida decorativa speciala va ofera alta atmosfera si au un design popular.

Sticla

Camerele isi pastreaza iluzia de deschidere a spatiului, desi acesta nu isi schimba dimensiunile.

Lemn

Stiati ca lemnul natural pictat, sculptat sau lustruit va decoreaza incaperea intr-un mod placut?

Panza

In cazul acesta pot fi folosite draperiile sau perdelele. Ele va ofera o zona de intimitate, iar schimbarea modelelor si igiena este usor de efectuat.

Fier Forjat

Paravanele din fier forjat sunt realizate special pentru un anumit interior si vor fi un decor unic pentru locuinta dumneavoastra. Montarea lor nu necesita mult timp, dar puteti apela la un expert pentru ajutorul dorit.

Domeniile esentiale de utilizare a peretilor despartitori

Pereti de compartimentare

Peretii despartitori simplu placati sunt utilizati pentru spatii de depozitare sau incaperi unde nu exista cerinte tehnice specifice. Avantajul principal este grosimea redusa si pentru acest tip de perete este folosit un profil montant simplu.

Peretii despartitori dublu placati va ofera posibilitati optime pentru izolarea fonica si termica. Sunt folositi pentru separarea dormitorului, sufrageriei, bucatariei sau altele.

Peretii despartitori cu complexitate si estetica crescuta sunt rapid si usor de obtinut. Stiati ca solutiile acestea sunt cautate pentru spatiile publice mari? Centrele dumneavoastra comerciale vor atrage clientii cu noile schimbari.

Placarea peretilor existenti, tencuielile uscate

Ei desi nu sunt propriu-zis pereti despartitori, placarile cu gips-carton se utilizeaza pentru a acoperi peretii preexistenti din materiale traditionale.

Peretii rezistenti la foc

Rezistenta la foc ridicata este obligatorie in cazul peretilor despartitori din spatiile cu acces public. Sistemele din gips-carton se pot folosi pentru o rezistenta la foc ridicata si au un cost redus.

Sunt peretii despartitori potriviti pentru dumneavoastra?

Peretii despartitori pot tine loc de usa si sunt o alternativa interesanta pentru separarea a doua camere. In plus, avantajul este ca puteti ajusta spatiul in functie de nevoie, rapid si fara nici o dificultate. Sunt extrem de practici pentru incaperile open-space si pastreaza spatiul fluid. Ei nu pot izola spatiul, nu asigura o separare reala, ci doar o compartimentare partiala. Sistemul de fixare este cel care asigura deplasarea pentru acesti pereti si implica sine amplasate in podea si tavan. Exista sisteme care pot masca structurile, dar acestea trebuie eliberate la deplasarea peretilor.pereti despartitori sticla

Sunteti interesati sa va bucurati de moda peretilor despartitori in locuinta dumneavoastra? Contactati echipa Proiect Arges pentru a obtine proiectul de casa dorit!

Sursa stire 1

Sursa stire 2