Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Patio house

Vreti sa aveti un mediu de viata mai sanatos? Iubiti natura, dar traiti intr-un mediu urban? Ce ar fi daca ati putea aduce natura in propria casa? Daca v-am atras atentia, atunci acest articol este pentru dumneavoastra.

Design-ul interior Patio house a fost de-a lungul timpului abordat din mai multe perspective, insa toate au la baza frumusetea naturii. Un astfel de proiect a fost realizat in 2017 in Vietman intr-o zona rezidentiala in care casele sunt alaturate, fara prea multa verdeata. De aceea, design-ul Patio a fost folosit pentru a readuce natura atat in curtile, cat si in casele oamenilor. Rezultatul este fascinant, imbina elementele naturale, precum lemnul si florile, cu obiecte de mobilier pline de rafinament.

Patio house

Cum este realizat design-ul Patio house?

Intreaga casa este construita in jurul unei gradini interioare care permite luminii soarelui sa patrunda in incapere, profitand astfel in totalitate de dimensiunea terenului. Un aspect important in cadrul acestui proiect este lumina naturala, de aceea casa este orientata intotdeauna spre vest. In plus, arhitectii au adaugat in mansarda o fereastra cu deschidere spre cer pentru a permite razelor blande sa intre in incapere. Nu v-ati dorit niciodata sa stati intins in pat si sa priviti cerul senin sau stelele? Pare a fi o priveliste de vis.

Desi unul dintre peretii exteriori este realizat doar din ferestre, intimitatea este mentinuta de gardul construit sub forma unui zid inalt acoperit cu vegetatie, care desparte linistea familiei si a curtii de aglomeratia strazii. Etajul este alcatuit din dormitoare cu fereste inalte, cu o vedere panoramica a peisajului urban, si o terasa plina de flori, avand un aer usor tropical.

Patio house

Ce este cu adevarat spectaculos?

Bucataria prinde viata prin asezarea centrala a unui pom tropical inalt care trece prin tavan pana la nivelul superior. Tavanul este special gandit si construit pentru a permite pomului sa creasca si sa incante privirile. Imaginea este una pretentioasa si in acelasi timp relaxanta, ducandu-va cu gandul la aerul proaspat si revigorant al naturii. In plus, asezarea centrala a pomului reprezinta un punct de atragere a atentiei care desparte bucataria, zona de luat masa si sufrageria.

Design-ul Patio house creeaza imaginea unui spatiu infinit, un sentiment de deschidere catre natura, o armonie intre intimitatea casei si vegetatia infloritoare, dand o imagine aerisita casei dumneavoastra care nu a fost niciodata mai primitoare. Intregul design, in special traseul soarelui, climatul tropical si mediul înconjurator, este conceput pentru a aduce confort, intretinere usoara si senzatie de relaxare in mijlocul unui mediu urban agitat.

Daca va doriti un stil de viata mai sanatos, dar in acelasi timp linistit, confortabil si luxos, design-ul Patio house este perfect pentru dumneavoastra. Echipa Proiect Arges este pregatita sa va indeplineasca dorintele si, de aceea, va pune la dispozitie o gama variata de servicii pentru design-ul interior visat. Dorintele dumneavoastra sunt preocuparile noastre!

Sursa si imagini aici.