Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Lucrari de constructii

Obtinerea locuintei ideale este de cele mai multe ori un proces indelungat. Odata construit caminul mult visat, probabil va asteptati sa va bucurati de acesta pe termen lung, fara a fi nevoit sa interveniti asupra constructiei.

Insa se poate intampla ca de-a lungul timpului sa va doriti anumite modificari care sa vina in intampinararea cerintelor dumneavostra. Daca va regasiti in aceasta situatie, va invitam sa descoperiti sapte lucrari de constructii care au transformat complet o serie de edificii existente.

7 Lucrari de constructii impresionante

Dinamica mediului inconjurator, disponibilitatea terenului in cauza sau dorinta de a conserva un anumit punct istoric necesita solutii adecvate lumii moderne. Avand in vedere faptul ca numeroase cladiri sufera dezafectari in timp ori sunt abandonate, arhitectii sunt magicienii care redau la viata respectivele constructii.

Calatoria in lumea celor mai grandioase proiecte de restaurare incepe acum. Lectura placuta va dorim!

#1. The Chapel on the Hill – Regatul Unit

The Chapel on the Hill

Superba capela din secolul al XIX-lea a fost grav afectata de vanturi si ploi si ar fi ramas in ruine daca echipa de la Evolution Design nu si-ar fi propus sa o reconditioneze. Astazi este o casa de vacanta confortabila si spatioasa ce poate gazdui sapte persoane.

Un loc de poveste ideal pentru a crea momente de neuitat.

#2. House of Vans LondonRegatul Unit

House of Vans London

Acest loc dedicat creatiei este situat in incinta statiei de cale ferata Waterloo. Un refugiul ideal pentru cei pasionati de skateboard, avand la dispozitie un parc interior amplasat pe trei niveluri.

Nici iubitorii de arta sau de relaxare nu sunt uitati. Tot aici se pot bucura de diverse expozitii, de zone pentru joaca, de o cafenea si de cateva baruri.

#3. Allez UP Rock Climbing Gym – Canada

Allez UP Rock Climbing Gym

In trecut, acest spatiu era o rafinarie de zahar, insa astazi este locul in care puteti practica alpinismul intr-un mod unic. Echipa de arhitecti care a coordonat proiectul a folosit cladirea principala pentru a crea peretii pentru alpinism asemanatori unor stanci de zahar. 

#4. Artist Studio – Franta

Artist Studio

Aceasta locuinta moderna si luminoasa este un fost hambar din secolul al XVII-lea. Datorita viziunii arhitectilor, restaurarea a fost realizata in spiritul identitati arhitecturii locale.

#5. Brothers Brewery + Juke Joint BBQ – Noua Zeelanda

Brothers Brewery + Juke Joint BBQ

In anii 1960, cladirea era un depozit. Astazi insa este un spatiu multifunctional, adapostind o fabrica de bere, un restaurant, o bucatarie si un bar. Iubitorii de natura pot lua masa in curtea exterioara si se pot delecta cu privelitea mediului inconjurator.

#6. Franz Kafka Society Center – Cehia

Franz Kafka Society Center

Anterior, un subsol al unei mici case folosit pentru a depozita rufe. Gratie reconditionarii spectaculoase, spatiul a fost transformat intr-un loc destinat concertelor, expozitiilor, evenimentelor de lectura, avand ca fundal bilbioteca privata a lui Franz Kafka, scriitor de limba germana, originar din Praga.

#7. Professional Cooking School – Spania

Professional Cooking School

Intr-un fost abator din secolul al XIX-lea, echipa Sol89 a creat o scoala profesionala de gatit. De asemenea, materialele folosite pentru reconditionare amintesc de vechea cladire.

Calatoria arhitecturala se incheie aici. Speram ca fiecare oprire a fost pe placul dumneavoastra.

Asadar, daca va simtiti tentat sa aduceti imbunatatiri propriei locuinte si va doriti sa beneficiati de lucrari de constructii profesioniste, echipa noastra de specialisti in modificari constructii existente va sta la dispozitie.

Sursa imagini si articol aici