Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

inchidere terasa vara

Cafeaua de dimineata are alt gust cand este savurata pe scaunul confortabil de pe terasa casei dumneavoastra, nu-i asa? In sezonul cald, timpul petrecut pe tereasa casei aduce relaxare si degajare de la activitatile cotidiene.

Odata cu venirea toamnei si inceperea sezonului rece, aceste dimineti au tendinta de a disparea. Insa a venit timpul sa schimbati acest lucru intrucat de acum aveti posibilitatea sa va bucurati de terasa de vara si in sezonul rece.

O terasa inchisa cu diferite materiale va poate asigura tot confortul de care aveti nevoie pentru a va petrece timpul liber. Totodata, o astfel de terasa devine si un izolator termic important pentru restul casei. In acest sens, aflati in continuare doua variante prin care puteti investi in acest an pentru inchiderea terasei in plan verical.

inchidere terasa vara

Folie transparenta

O varianta practica de inchidere a terasei o reprezinta aplicarea de folii transparente de jur imprejurul stalpilor. In cazul in care exista deja rulourile de sustinere a foliilor, acestea se pot atasa cu usurinta datorita sistemul de prindere avansat. O alta varianta de inchidere si fixare a foliilor se poate realiza prin atasarea unor butoni pe structura terasei.

Foliile utilizate la inchiderea teraselor sunt unele special concepute pentru acest scop. Ele protejeaza terasa de vant, ploi, ninsoare sau alte fenomene ale naturii iar rezistenta lor la ger si caldura este una ridicata. Datorita lor, spatiul din interiorul terasei devine unul sigur indiferent de intemperiile ce au loc afara.

Un avantaj important de inchidere a terasei cu ajutorul acestor folii transparente este detasarea rapida a spatiului in cazul in care este necesara efectuarea unei ventilari. Durata medie de viata a plasticului respectiv este de aproximativ 5 -7 ani de utilizare.

Geamuri glisante

Grosimea geamurilor de sticla utilizate la inchiderea teraselor este de 10 mm. Sistemul de prindere a geamurilor de sticla se face pe sina astfel incat sa fie asigurata glisarea acestora cu usurinta. Datorita geamurilor care alcatuiesc delimitarea terasei este asigurata si o vizibilitate buna catre exterior indiferent de conditiile meteo. De asemenea, utilizarea sticlei de sus pana jos ofera senzatia de spatiu marit si de protectie.

Sistemul de geamuri glisante se inchide ermetic si permite accesul usor catre exterior datorita faptului ca este dotat cu usa care se incadreaza perfect in completarea sistemului. Rezistenta geamurilor de sticla la frig, ploi, zapada si vant puternic este asigurata.

inchidere terasa vara

Indiferent de sistemul de inchidere a terasei pentru care optati, luati in calcul si instalarea unui incalzitor electric de terase. Acesta va poate fi de mare ajutor mai ales daca locuiti intr-o zona in care iernile sunt grele si lungi sau detineti o casa de vacanta la munte.

Noi va stam la dispozitie cu servicii de amenajari exterioare si va dorim sa va bucurati de terasa pe care o detineti si in sezonul rece!