Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

pereti functionali

Sugestie pentru pereti functionali

pereti functionali 1

Astazi va prezentam transformarea completa a unui apartament din anii 1920 intr-un spatiu de locuit optimizat pentru un cuplu tanar din Stockholm. Cele trei caracteristici ale renovarii sunt un perete lung pentru bucatarie, instalatii si un perete pentru depozitare in baie si un perete complet pentru garderoba in dormitor. Toti acesti pereti functionali detin toate caracteristicile unui spatiu de depozitare foarte practic, conferind in acelasi timp profunzime peretilor si articuland diferite functii spatiilor.

pereti functionali 2

Peretele lung de 7 metri din bucatarie, amplasat intr-o camera mare multifunctionala care inainte au fost doua camere mai mici, este impartit in grupuri de componente mai mici fiecare continand functia sa separata. Oferindu-le componentelor (cuptor, blat, nisa in perete ca un mic spatiu de zi etc.) o rama precisa, peretele din bucatarie devine o compozitie vesela care are profunzime si variatie, oferind o viata noua spatiului prin transformarea intr-o scena pentru interactiunile sociale si viata de zi cu zi.

Apelati la un arhitect de design interior

Daca nu va place galbenul, puteti sa alegeti o alta culoare. Important e sa stiti cum sa adaptati spatiul pe care il aveti nevoilor dumneavoastra. Din acest motiv, e mai bine sa apelati la ajutorul cuiva specializat, cum sunt arhitectii de design interiori, care stiu sa combine, culori, texturi, care isi pot crea o imagine de ansamblu asupra spatiului cu care urmeaza sa lucreze mult mai usor. Iar echipa Proiect Arges va poate ajuta cu un arhitect pentru design interior.

pereti functionali 3

pereti functionali 4

pereti functionali 5

Sursa articol si foto aici.