Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Design Urban Nest

Locuinta ideala este o prioritate pentru cei mai multi dintre noi. Cu siguranta si dumneavoastra va doriti sa aveti o casa perfecta. Acel loc desavarsit in care sa va puteti refugia dupa o zi lunga de munca si in care sa va puteti relaxa in orice moment.

Daca planificati sa va construiti o casa in perioada urmatoare, va invitam sa descoperiti design-ul Urban Nest si avantajele unui astfel de model de locuinta.

Ce inseamna un design Urban Nest?

Modelul de casa Urban Nest a fost creat de firma de arhitectura Penda in colaborare cu grupul BMW MINI LIVING al BMW China pentru expozitia Shanghai Mini Life din 2017. Acest nou concept de locuinta si de trai are la baza o serie de 3 module de casa ce constau in diferite elemente.

Prin imbinarea acestor module si a caracteristicilor din care sunt compuse se obtine o varietate de moduri in care locuinta poate fi aranjata.

Avantajele unui design Urban Nest

#1. Constructie pe baza de module

Urban Nest este realizat din 26 de module imbinate, iar fiecare serie de modul este destinata unei functionalitati a casei: spatiu pentru bucatarie, camera de zi, sala pentru gimnastica, dormitor sau spatiu pentru studiu. In functie de cerintele beneficiarului, fiecare modul poate fi asociat cu un altul ori extins astfel incat sa satisfaca dorintele clientului.

De asemenea, fiecare modul este construit din doua parti prefabricate, ceea ce permite asamblarea la fata locului, precum si dezasamblarea sau reasamblarea cu usurinta. Prin urmare, acest aspect permite flexibilitatea spatiala, cat si reciclarea atunci cand este cazul.

#2. Varietate de functionalitati

Fiecare modul poate fi imbinat cu altele astfel incat sa se adapteze nevoilor clientului. In egala masura, o asemenea locuinta poate fi extinsa ori de cate ori este necesar fara probleme, intrucat poate fi adaptata unor diverse spatii.

In consecinta, ori de cate ori doriti sa adaugati o noua functionalitate locuintei dumneavoastra, sistemul de module este solutia la indemana.

#3. Beneficiile mediului inconjurator

O casa de tip Urban Nest este realizata din materiale reciclabile. In consecinta, cheltuielile de constructie sunt reduse, iar modul de utilizare al locuintei poate fi modificat cu usurinta.

Mai mult, Urban Nest este destinat unui stil de viata autosustinut. De aceea, acoperisul este destinat plantarii legumelor, spre exemplu, astfel incat proprietarul casei sa beneficieze de mancare proaspata si sanatoasa. In acest mod, se reduce efectul de sera cauzat de transportul alimentelor. In egala masura, acoperisul poate fi folosit pentru a genera electricitate si caldura locuintei.

Model casa Urban Nest

Nu in ultimul rand, creatorii designului au urmarit integrarea armonioasa a design-ului Urban Nest cu mediul inconjurator pentru a putea oferi benefiaciarilor o viata sanatoasa si fericita.

Daca va doriti ca viitoarea locuinta sa fie realizata conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra, specialistii Proiect Arges sunt pregatiti sa va ofere sfaturi adecvate de proiectare constructii case.

Sursa articol si imagini aici