Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Design exterior pentru case

Va ganditi sa aveti propria casa in viitorul apropiat si visati ca atat interiorul, cat si exteriorul sa fie in armonie? Ori aveti deja o locuinta si sunteti indecis in privinta modului in care sa organizati spatiul exterior? Indiferent de situatia in care va aflati, echipa Proiect Arges stie cat de important este pentru dumneavoastra ca fiecare aspect al casei sa fie conform asteptarilor.

De aceea, va invitam sa descoperiti in continuare 5 aspecte de design exterior pentru case pe care este indicat sa le luati in considerare pentru a avea rezultatul dorit.

5 aspecte de design exterior pentru case

#1. Dimensiunea spatiului exterior

Intinderea suprafetei exterioare de care dispuneti este unul dintre factorii esentiali in alegerea modului in care urmeaza sa fie amenajat. Astfel ca daca spatiul va permite, puteti opta pentru un stil de amenajare prin care sa delimitati oazele de liniste destinate atat pentru dumneavoastra, cat si pentru membrii familiei. In acest mod, fiecare isi poate organiza coltisorul in functie de propriile gusturi.

In cazul in care mediul exterior este limitat, este esential sa decideti principala functionalitate a acestuia. In acest mod, va puteti asigura ca zona nu va fi supraaglomerata de elemente care nu va sunt utile si ca va puteti bucura de beneficiile unui astfel de spatiu.

#2. Functiile spatiului exterior

Avand in vedere ca suprafata exterioara a unei case va ofera posibilitatea de a o amenaja sub diverse forme, este important sa hotarati destinatia finala a fiecarui loc. In consecinta, puteti amenaja pe terasa o zona de relaxare si de petrecere a timpului alaturi de familie si prieteni in care sa creati amintiri de neuitat. In acelasi timp, puteti dispune de o zona de petrecere unde sa sarbatoriti fiecare eveniment special din viata dumneavoastra.

In situatia in care sunteti pasionat de gradinarit, puteti avea un spatiu special amenajat pentru a pune in practica cunostintele acumulate in acest domeniu si a dezvolta altele noi. Iar daca aveti o familie numeroasa, puteti crea locul ideal de joaca pentru copiii dumneavoastra.

Oricare ar fi preferintele dumneavoastra, va garantam ca echipa noastra este pregatita sa va ajute sa obtineti un exterior care sa reflecte o atmosfera perfecta.

#3. Design-ul spatiului exterior

Odata ce ati stabilit principalele functii ale zonei exterioare, este timpul sa decideti aspectul acesteia. In consecinta, puteti alege o tematica principala care sa fie asemanatoare design-ului interior al casei sau tematici secundare in cazul in care spatiul urmeaza a fi delimitat in zone cu destinatii specifice.

In acelasi timp, indicat este sa optati pentru o paleta de culori care sa se imbine armonios atat cu aspectul interior al locuintei, cat si cu fiecare zona al ariei exterioare. Va asiguram ca veti obtine astfel un efect vizual de impact ce va fi apreciat de toti musafirii care va trec pragul.

#4. Mobilierul spatiului exterior

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este selectia pieselor de mobilier adecvate. De aceea, trebuie sa aveti in vedere modul in care va fi impartita zona exterioara, functiile acesteia, precum si aspectul pe care vi-l doriti sa-l obtineti.

In egala masura, va sfatuim sa optati pentru o serie de piese de mobilier ce pot fi mutate cu usurinta. In cazul in care va doriti sa reamenajati exteriorul, veti putea implementa chiar dumneavoastra noua viziune.  

#5. Materialele de constructie ale spatiului exterior

Amenajarea exterioara a unei proprietati depinde si de tipul de materiale utilizate si de calitatea acestora. De aceea, echipa Proiect Arges colaboreaza cu cele mai bune firme de prestari servicii astfel incat sa puteti beneficia de o amenajare exterioara a locuintei in conformitate cu asteptarile setate.

Oricare ar fi dorintele dumneavoastra, noi suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite sugestii de amenajari exterioare astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de un design exterior pentru case ideal!