Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Casa Case Study

Decizia design-ului pentru casa ideala poate fi deseori complicata. Echipa noastra stie cat de important este sa aveti o locuinta adaptata nevoilor dumneavoastra. De aceea, va prezentam astazi varianta de casa Case Study.

Destinata in general familiilor care momentan nu au copii, aceasta reprezinta un punct de pornire in alegerea modelui de locuinta adecvat dorintelor dumneavoatra. Va invitam sa desoperiti care sunt caracteristicile casei Case Study si aspectele care o fac speciala.

Ce este o casa Case Study?

Realizata de Kemper Nomland si Kemper Nomland Jr, un astfel de concept are la baza simplitatea stilului, folosirea materialelor de constructie moderne si integrarea design-ului interior si exterior cu mediul inconjurator. De asemenea,  casa este compartimentata in asa fel incat sa existe o distinctie intre aria destinata relaxarii si petrecerii timpului in familie si cea alocata mediului de lucru.

Mai mult, geamurile inalte fabricate din sticla faciliteaza patrunderea luminii naturale din orice unghi al locuintei. In acest mod, va puteti desfasura activitatile zilnice in conditii optime si bucura de frumusetea privelistii exterioare. Cu siguranta, fiecare zi petrecuta intr-o asemenea casa aduce cu ea o experienta placuta.

Cum este compartimentata o casa Case study?

Camera de oaspeti este plasata la nivelul de mijloc, sub terasa casei. Usile glisante ale incaperii permit accesul catre exterior si extinderea spatiului cu cateva canapele. Prin urmare, puteti gazdui cu usurinta un numar mare de musafiri si petrece momente speciale alaturi de acestia.

In partea stanga a camerei de oaspeti se afla o zona de relaxare privata, o oaza de liniste perfecta pentru momentele cand simtiti nevoia sa va reincarcati bateriile. Totodata, aceasta incapere poate fi decorata cu usurinta de asemenea natura incat sa fie in totalitate pe gustul dumneavoastra.

La nivelul superior se afla dormitoarele si baia ce pot fi amenajate in functie de preferintele dumneavoastra.

In cele din urma, bucataria de dimensiuni reduse este amplasata la nivelul inferior. Aceasta insa dispune de toate functionalitatile de care aveti nevoie astfel incat sa o puteti utiliza fara probleme.   

Va doriti si dumneavoastra o locuinta asemanatoare modelului de casa Case Study? Specialistii Proiect Arges va ofera servicii de proiectare constructii case in conformitate cu cerintele dumneavoastra.

Casa ideala poate deveni acum realitate!

Sursa imagine si articol aici