Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Design de casa Escape Pod

Va doriti sa aveti in viitorul apropiat locuinta mult visata? Planificati deja modul in care casa perfecta pentru dumneavoastra va arata? Sunteti adeptul conceptelor moderne si va place sa va inspirati din tot ce este nou? Atunci cu siguranta un design de casa Escape Pod contine elemente ce va pot defini viitoarea locuinta.

Realizat in 2017 in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, modelul de casa Escape Pod este o constructie eliptica, organica si rotativa ce poate deservi unor variate scopuri. Prin urmare, acest spatiu ingenios in aer liber poate fi folosit drept birou de gradina, studio sau pur si simplu ca o oaza linistita si potrivita pentru a va reincarca bateriile la sfarsitul unei zile agitate.

Cu un finisaj de inalta calitate si un stil contemporan, locuinta de tipul Escape Pod a fost special creata pentru a se integra armonios in mediul inconjurator. Mai mult, indiferent ca va doriti sa indepliniti sarcinile de lucru, sa meditati, sa socializati sau pur si simplu sa va odihniti, un astfel de model de casa este locul ideal.

Ce presupune un design de casa Escape Pod?

Modelul de casa Escape Pod are la baza tehnici inovatoare de frezat astfel incat sa capate la final o forma curbata. Fabricat in totalitate din lemn, structura locuintei este alcatuita din placaje de mesteacan alese pentru duritatea si calitatile estetice.

Totodata, exteriorul casei este acoperit cu sindrile de cedru, iar scarile si pervazurile sunt realizate din stejar european cunoscut pentru rezistenta sa in conditii meteo nefavorabile. Mai mult, odata cu trecerea timpului, culoarea naturala a cedrului si stejarului se transforma intr-o nuanta argintie, facilitand integrarea locuintei in peisajul inconjurator.

Interior casa Escape Pod

De asemenea, o astfel de casa este amplasata cu ajutorul unei platforme la jumatate de metru de sol, permitand rotirea acesteia cu usurinta in directia dorita. In acelasi timp, modelul locuintei se poate adapta nevoilor si dorintelororicarei persoane. In consecinta, casa Escape Pod permite aranjarea ferestrelor in functie de dorintele beneficiarului, iar finisajul interior si mobilierul pot fi adaptate in functie de gusturile proprietarului. Nu in ultimul rand, diverse optiuni de incalzire si izolare pot fi incorporate pentru sporirea confortului.

Daca elementele design-ului de casa Escape Pod v-au convins si planuiti si dumneavoastra sa integrati astfel de aspecte in viitoarea locuinta, echipa noastra va sta la dispozitie. Specialistii Proiect Arges sunt gata sa va ofere cele mai bune sfaturi de proiectare case pentru a avea rezultatul mult visat.

Sursa articol si imagini aici