Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en

Popularitatea caselor pe structuri metalice creste in fiecare zi. Structura acestora aduce numeroase beneficii, printre care constructia rapida, rezistenta, folosirea materialelor non-combustibile si posibilitatea de expansiune a peretilor.

Tot mai multi proprietari opteaza pentru un proiect de case pe structura metalica, luand in considerare numeroasele beneficii ale acestora. Costurile scazute reprezinta unul dintre factorii importanti care influenteaza decizia celor care isi doresc ridicarea unei case cu structura metalica. Acestea sunt mult mai mici, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

De ce sa alegi un proiect de case pe structura metalica?

Un proiect de casa pe structura metalica ofera viitorilor proprietari numeroase avantaje, se poate construi rapid si eficient si nu depinde de conditiile climatice. Spre deosebire de casele traditionale, acestea pot fi construite indiferent de anotimp. Astfel, constructia casei poate incepe in orice moment, fara amanare.

Principalele avantaje oferite de o casa pe structura metalica sunt:

  • Durata scurta a constructiei

Timpul redus de proiectare casa si de constructie si preturile foarte convenabile sunt completate de calitatea lucrarilor, forta de munca scazuta si o precizie a constructiei impresionanta.

Precizia este foarte importanta in constructia unei case dar si principalul motiv de nemultumire al celor care decid sa construiasca una prin metode clasice. In cazul constructiilor cu structura metalica, precizia este maxima atat din punct de vedere structural, cat si arhitectural.

Viitorii proprietari se pot astepta la o durata a constructiei intre 1-3 luni iar rezistenta unei astfel de case este de peste 100 de ani, in functie de calitatea intretinerii.

  • Indeplinirea standardelor de calitate

Spre deosebire de o casa pe structura de lemn, casele modulare pe structura metalica sunt cu atat mai populare cu cat indeplinesc exigentele celor mai pretentioase persoane. In acest caz, standardele calitative superioare sunt usor de indeplinit, atunci cand echipa detine toate echipamentele necesare.

  • Case usoare si foarte rezistente

Un avantaj major este ca un astfel de proiect de case pe structura metalica presupune planificarea unei fundatii mult mai mici, datorita greutatii mult diminuate a intregii constructii. Prin urmare, costurile totale sunt mult mai mici decat in cazul caselor din lemn, a acelora din caramida sau beton.

Un proiect casa metalica nu trebuie sa includa in mod esential pereti interiori care au rol de sustinere in mod normal. Astfel, stalpii si peretii inestetici sau inutili sunt eliminati din plan, oferind un spatiu deschis, larg, mult mai mare. Mai mult decat atat, usile sau ferestrele aditionale pot fi adaugate pe parcurs, fara a modifica planul initial sau a afecta structura casei in vreun fel.

  • Durabilitatea

Rezistenta unei case metalice este considerabil mai mare. O astfel de constructie este durabila si face fata seismelor si intemperiilor mult mai bine decat alte tipuri de structuri.

  • Posibilitatea de schimbare a locatiei

Flexibilitatea locatiei este un alt factor care contribuie la luarea deciziei de a construi o casa pe structura metalica. Relocarea unei case modulare este simpla, presupune cheltuieli minime, iar durata executiei este mica. Un proiect de casa modulara este usor de realizat, iar design-ul acesteia poate fi modificat atat inaintea, cat si in timpul constructiei. Spre deosebire de alte structuri, aceasta este simpla, adaptabila, subtire, oferind mai mult spatiu si un aspect placut.

  • Izolatie termica eficienta

In general, un proiect de case pe structura metalica include si sisteme de izolare avansate, superioare din punct de vedere calitativ celor clasice. Atat izolatia fonica, cat si cea termala sunt mult mai eficiente.

Casele metalice sunt ideale pentru viitorii proprietari care isi doresc sa isi eficientizeze costurile, care sa aiba costuri minime de mentenanta si solutii moderne de constructie.