Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

  • en

Incepe cu proiectul!

Orice inceput are la baza un proiect. Fie ca discutam de spre o afacere, o excursie sau o iesire la mall ai nevoie de o planificare.
La fel este si cand vrei o casa. Ai nevoie de un proiect. Un proiect pentru casa poate fi un proiect pentru casa ieftina, un proiect pentru casa moderna, sau chiar un proiect pentru case pe structura metalica.
Si ca orice lucru bun de care te poti bucura si aici incepe prin a cumpara proiectul necesar de la echipa Proiect Arges.

Casa ieftina, un secret pe cale de disparitie.

O casa ieftina nu inseamna o casa construita din materiale ieftine sau de proasta calitate, ci inseamna o casa construita in primul rand cu echipa potrivita, arhitecti, consultanti, constructori si nu in ultimul rand cu materialele de care ai nevoie, nu pe care firmele de specialitate incearca sa le vanda doar pentru a atinge un anumit targhet.
Asadar, proiectul este principalul mijloc de a fi proprietarul unei case moderne care va deveni in scurt timp mai mult decat o alta casa, un camin in care atmosfera sa va asigure climatul de liniste si relaxare atat de necesar dupa o lunga si agitate zi.

Cum sa-ti ridici o casa mai ieftina?

Discutand deschis nu exista decat o singura posibilitate de a construi o casa mai ieftina, evita risipa de materiale si cheltuielile inutile!
Cantitatea de materiale de constructii folosita in ridicarea unei case inglobeaza la sfarsit minim 10% materiale risipite.
Adauga la acest procent cel putin 5% costuri generate de lucrurile pe care nu le cunosti si pe care le platesti doar ca sa le inveti si mai pune cel putin 5% costuri platite catre diversi arhitecti care manati de dorinta de a incasa mai mult sunt dispusi sa iti ofere solutii supraevaluate doar pentru beneficiul lor.
De aceea la IPA Proiect Arges, noi va oferim nu doar un proiect de casa ci va oferim proiectul de care aveti nevoie, adaptat necesitatilor dumneavoastra, avand ca interes principal satisfactia clientului.
Un alt aspect tine de suprafata finala utila, intrucat nu doar reducand dimensiunile casei poti face economie.
Intr-adevar o camera mai mica costa mai putin insa la fel de adevarat este ca toate costurile ulterioare sunt direct proportionale cu dimensiunile construite.
Astfel, avand o suprafata utila foarte bine determinata si adaptata nevoilor dumneavoastra si costurile de intretinere si de functionare vor fi alocate cat mai eficient.
A reduce acele suprafete care nu sunt importante pentru locuire, cum ar fi holurile si circulatiile din casa poate insemna un prim pas in determinarea nevoilor locative.

Calcularea si realizarea structurii de rezistentă pentru a obtine o casa ieftina

Stiu ca suna oarecum ciudat insa realizarea structurii de rezistenta nu este un factor determinant. O structura optimizata are la baza in primul rand continuitatea pe verticala a structurii. Cum etajul contine spatii mai mici  de exemplu dormitoare care au în general de la 10 si pana 16 mp ( de obicei ), translatarea acestui principiu in parter poate duce la crearea mai multor spatii mici si aici.
Un proiect pentru casa ieftina, trebuie sa tina cont ca spatiile sa nu para mici si mai ales inghesuite. In acest caz ar trebui incercat ca la parter, pe zona de zi, spatiul sa fie cat mai deschis, astfel incat sa poti sa parcurgi cu privirea spatii ample indiferent de directie.

Tamplaria în proiectele de case ieftine

Un factor determinant pentru orice spatiu este luminozitatea. Un spatiu bine luminat pare mai mare, asa ca primul aspect de care trebuie sa tii cont dupa optimizarea spatiilor, este acela ca trebuie evitat ca ferestrele sa fie prea mici, pentru ca zonele intunecate intotdeauna vor parea mai mici.
Daca deschiderea spatiilor este indrepatata catre o gradina, terasa sau chiar catre curte atunci cu siguranta ati obtinut o vedere placuta si mai important inseamna ca ati acordat o atentie deosebita fata de nota de eleganta ce trebuie acordata oricarei locuinte. Un truc interesant este ca desi mai scumpe per metru patrat decat peretii ziditi, cu cat sunt mai mari cu atat ferestrele dau o nota de eleganta orcarei incaperi.
O vorba veche spune ca esentele tari se tin in sticlute mici.
La fel este si cu o casa. O casa mica intotdeauna va fi mai apreciata, mai desteapta, avand un plus de eleganta, iar daca din punct de vedere spatial este bine organizata garantat va fi pe placul celor care va viziteaza si nu numai.
Atentia la detaliu este factorul determinant, deoarece ceea ce se pierde prin spatiu si prin finisaje trebuie compensat prin design atent.

Spune-ne de ce ai nevoie pentru proiectul tau

OBTINE O ESTIMARE GRATUITA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.