Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

bucatarie de vara in curte

Ne amintim cu nostalgie de verile petrecute la tara, in care bucatele rumetite pe vatra erau cele mai gustoase mancaruri pregatite de bunici. In zonele rurale de la tara, bucatariile de vara din curte nu si-au pierdut farmecul si sunt utilizate perioade cat mai mari de timp pe parcursul anului.

Ideile de amenajare a unei bucatarii de vara in curte au prins teren si in marile orase, mai ales in gospodariile generoase, din punct de vedere al spatiului. Asadar, daca inca nu aveti un spatiu dedicat gatitului in aer liber aflati in continuare de ce sa luati in considerare constructia unei bucatarii de vara, pe suprafata disponibila din interiorul curtii.

Avantajele de a avea o bucatarie de vara in curte

Putem privi atuurile de a construi un loc de preparare a mancarurilor in lunile calduroase din timpul anului, din mai multe perspective, de exemplu: economica, design, eficienta, hobby-uri etc. Iata mai multe detalii.

constructie bucatarie vara afara

Mai mult spatiu din gospodarie utilizat

Cu cat folosim mai multe zone din cadrul suprafetei de care dispunem, cu atat sentimentul de apartenenta si activitatile petrecute cu cei dragi capata proportii semnificative mai mari.

O bucatarie de vara in curte poate contribui la o viata sociala mult mai activa. Spatiul amenajat pentru gatit si de servire a preparatelor afara, in aer liber, creste dorinta oamenilor de a lua parte la acest tip de activitati.

Sarbatorile, zilele de nastere, aniversarile sau pur si simplu zilele de weekend pot fi petrecute intr-un astfel de spatiu. Astfel scapati de capriciile vremii, costuri suplimentare cu rezervarea unui loc potrivit pentru un eveniment, timpul pierdut cu planificarea etc.

Consumul preparatelor sanatoase si diferite

Varietatea mancarurilor ce pot fi gatite intr-un cuptor pe vatra sau pe gratar este diferita fata de preparatele gatite in casa. De la pizza la zacusca sau chiar preparate afumate, bucataria din curte va scapa de mirosuri, consumul de gaz sau curent si caldura produsa intr-un spatiu de gatit inchis.

Pe langa acest lucru, continutul redus de grasime al mancarii gatite la cuptor sau gratar reprezinta un beneficiu pentru sanatate.

bucatarie lemn afara

Valoarea casei creste

Investitia pe care o faceti intr-o bucatarie de vara in curte este influentata in mod direct de ceea ce va doriti. Luati in considerare si faptul ca un astfel de proiect poate fi o sansa in care sa luati parte in mod activ la constructie. Adica sa construiti singur sau cu ajutor o bucatarie exact asa cum aveti in plan.

O bucatarie de vara practica, moderna si originala va creste valoarea imobiliara a proprietatii. Iar daca investitia financiara ar fi doar in materiale si manopera este alimentata de entuziasmul de a crea ceva singur, atunci se merita din plin sa luati in calcul construirea unei bacatarii de vara in curte.

Lista de avantaje poate continua si daca veti aloca putin timp pentru a analiza posibilitatea de construi o bucatarie de vara in curte, cel mai probabil veti ajunge la concluzia ca este o miscare desteapta.

Noi va stam la dispozitie cu servicii de amenajari exterioare si va dorim sa aveti parte de spatiul de gatit in aer liber care va raspunde tuturor cerintelor!