Doresti sa discutam la telefon?
Închide

VREI O ESTIMARE GRATUITA PENTRU PROIECTUL TAU?
OBTINE O COTATIE ACUM »

SUNA-NE ACUM:
0723 601 602

Amenajari interioare birou

Spatiul de lucru este cu siguranta un element cheie in desfasurarea cu succes a activitatilor zilnice. Pentru majoritatea oamenilor, biroul in care lucreaza este un aspect definitoriu in alegerea job-ului. De la marime, luminozitate, design si atmosfera care este transmisa, modul in care se simt angajatii dumneavoastra, precum si productivitatea acestora sunt influentate intr-o oarecare masura de diverse componente din sfera de amenajari interioare birou.

De aceea, daca planificati cum sa decorati firma ori planuiti o reamanajare total aparte, acest articol este pentru dumneavoastra. Va propunem sa descoperiti in continuare 7 modele de renovare a birourilor create de catre cei de la Home Advisor si inspirate din cateva dintre fonturile pe care le folosim pentru a scrie.

7 Modele de amenajari interioare birou

#1. Helvetica

Helevetica

Acest sablon a fost dezvoltat in anul 1957 si folosit ulterior la scara larga in proiectarea imaginilor topografice, a logo-urilor destinate firmelor corporatiste si chiar in realizarea unora dintre navetele spatiale NASA. Pentru a reda stilul clasic si clar al acestui font, creatorii design-ului au integrat culorile primare.

In egala masura, s-au axat si pe imbinarea liniilor drepte si a curbelor pentru a crea un aspect proaspat si minimalist.

#2. Futura

Futura

Design-ul acestui birou se bazeaza pe o schema simpla de culori monocromatice si pe aranjarea elementelor din camera in linie. De asemenea, stilul geometric a fost utilizat pentru a crea o senzatie puternica si aparte, fiind asemanator cu un stil de arhitectura specific perioadei Bauhaus.

#3. Baskerville

Baskerville

Bazat pe o versiune actualizata a acestui font, designul imbina stilul baroc cu cel modern, inserand totodata si elemente metalice pentru a crea o atmosfera rafinata. Mai mult, schemele geometrice elegante inspirate din caracterele tipografice folosite pentru crearea mobilierului clasic contureaza un spatiu de lucru senin si matur.

#4. Bickham Script

Bickham Script

Litera „B” asociata prescurtarii acestui font se regasea in secolul al XVIII-lea in design-ul meniurilor ori a invitatiilor pentru nunta. In redarea stilului formal si distins inspirat de acest font, creatorii design-ului au folosit caracteristici specifice elementelor de ornament si decorative ale coloanelor antice.

#5. Cooper Black

Cooper Black

Acest spatiu de lucru retro a fost inspirat din cultura anilor 1960 – 1970 asociata acestui tip de font si redata intr-o maniera moderna. Desi in trecut se regasea mai mult pe copertile albumelor foto sau in emisiunile TV, in 2017 a fost declarat ca fiind cel mai modern stil.

#6. Courier

Courier

Creatorii spatiului au realizat acest design astfel incat sa stimuleze productivitatea si randamentul beneficiarilor. Totodata, l-au decorat cu mobilier functional si cu un spatiu liber de lucru pentru a crea o atmosfera benefica unei zile de munca.

#7. Comic Sans

Comic Sans

Desi stilul nu este agreat de majoritatea designerilor, acest tip de birou creaza o atmosfera vesela si ludica prin intermediul elementelor decorative folosite. De asemenea, nuantele de culori deschise creeaza o stare de bine.

Pana la urmatoarea discutie despre amenajari interioare birou, va invitam sa ne spuneti dorintele dumneavoastra in materie de design interior. Specialistii Proiect Arges sunt pregatiti sa va ofere suportul necesar pentru crearea spatiului de lucru ideal pentru angajatii dumneavoastra.

Sursa imagini si articol aici